Professionell rådgivning och hjälp när det är dags att lägga golv.

Golv för kök, badrum och vardagsrum

Mr Specialisten på Golv AB är ett golvföretag i Norrköping med över 30 år i branschen. Inom företaget finns en bred och gedigen kunskap och olika golv och material. Hos oss får du alltid hjälp med att hitta det bästa alternativet för ditt hem. Vi är GVK auktoriserade och kan arbeta med alla typer av våtutrymmen.

För mer information - Kontakta oss nu

Trägolv

Massiva trägolv är vackra och ger ditt hem en genuin känsla. Dock oroar en del sig för krångligt underhåll, men väljer du rätt träslag och behandling kan du enkelt minimera underhållsbehovet. 

• Nyläggning av bl.a. parkett och laminat 

• Renovering och slipning av parkett och trägolv med ytbehandling

Badrum

Vi arbetar framförallt med våtrumsmattor för golv och vägg. Vi utför renovering och nyproduktion av badrum och kan erbjuda en totalentreprenad av VVS, el, måleri, rivningsarbeten och dylikt. Vi har också bra samarbete med plattsättare.

Vinylgolv/Linoleum

Vi lägger plast, vinyl och linoleumgolv i de flesta utrymmen. Fördelarna med att lägga vinylgolv är många, i utrym som slits extra mycket är det ett smidigt alternativ. Vinyl är både slitstarkt och ljuddämpande och lämpar sig bra i t.ex. lekrum. Plastgolv är mycket hållbara och klarar av väta och är brandsäkra.

Textil

Vi har textilmattor för alla utrymmen. Vår specialitet är textil i trappor - en tråkig trappa kan enkelt förvandlas till en trevlig möbel. Heltäckningsmattor är en bra lösning för hallen och ger ett ombonat och varmt intryck. Dessutom är det mycket lättstädat.

ROT-avdraget

ROT-avdraget ger dig en skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Skattereduktionen får du direkt på din faktura. För mer information besök www.skatteverket.se.

Adress

Fjärilsgatan 50

603 61

NORRKÖPING

Kontakt

070-090 98 28

mrgolv@live.se

Powered by